VAD ÄR DIN RALLYBOUTIQUE ?

Vi är ett litet företag inom bilsportbranschen med inriktning på specialdelar och personlig service. Vi säljer inte bara för säljandets skull, utan försöker analysera och förstå kundens behov.

Vår ambition är nöjda kunder, som skall kunna nå bra resultat med våra produkter.

Genom åren har många duktiga förare och kartläsare passerat hos oss, personer som har varit målmedvetna tävlingsmänniskor och som har blivit framgångsrika inom motorsporten. De har tagit medaljer i både Sverige och Norge. Ett gemensamt har alla dessa haft och det är att de inte kompromissat på säkerheten. De har valt sin säkerhetsutrustning med stor omsorg och kanske inte alltid köpt det som varit billigast, utan sett kvalitén i förhållande till priset.

Under de år som Mitsubishi Rally Team Sweden var etablerade, servade vi deras förare med utrustning. Det var Sören Nilsson, Kenneth Bäcklund, Stig-Olov Walfridsson, Pernilla Walfridsson, Carina Hermansson och Oskar Svedlund som härjade i topp bland Gr N bilarna. Dessutom gjorde vi alla topplocksrenoveringar åt Helmia Motorsport. 
Dessa personer är och var mycket resultat och säkerhetsinriktade och valde utrustning med stor omsorg. Utrustningen skulle svara mot högt ställda krav på säkerhet, stabilitet och komfort. För att få ett bra resultat ställde de även krav på att de arbeten jag gjorde för dem skulle fungera i alla lägen. Vem känner väl inte till Sven-Inge Neby:s krav, skall man göra ett arbete så kan man lika gärna göra det bra direkt!

Nu är detta historia, men vår strävan är fortfarande att vi skall sälja och tillhandahålla kvalitetsdelar till alla våra kunder.

I dag jobbar vi mycket med Volvo Original, där vi utvecklat och tillhandahåller vitala delar för ditt tävlande.

Vi är även stolta över att vara auktoriserade  av Sparco,
att få sälja deras världsledande motorpsportprodukter. På vår hemsida kan du se vad vi har valt att sälja ur deras rikhaltiga sortiment. Dessutom importerar vi Racimex oljekylare, Racetech instrument, Mintex bromsbelägg och Terratrip trippmätare. Vi försöker att hålla ett bra lager på de produkter, som är mest efterfrågade hos oss och vårt honnörsord är snabba leveranser och bra service. Vi har lång erfarenhet och kan sporten.

Med detta vill vi visa att de varor och tjänster som vi säljer, är så bra kvalitetsmässigt att de kan användas av alla som sysslar med bilsport. Även fast du inte vinner, så vet du att du har delar som kvalitets – och säkerhets- mässigt klarar av en vinnare !

Kvalificerad rådgivning kan du också få av oss, vi vet ju vad vi talar om efter över 30 år i branschen och eftersom jag även aktivt tävlat i mer än 20 år under min aktiva tid, bland annat på elitnivå så har jag en stor kunskapsbank att ta av. Idag tävlar min son Thomas, vilket gör att Din Rallyboutique fortfarande håller sig ajour med marknaden.

Vår förhoppning är att få se just dig, som en nöjd kund hos oss.